Усе через любов до Путіна: в Україні у пенсіонерки вперше забрали квартиру за сепартизм

Усе через любов до Путіна: в Україні у пенсіонерки вперше забрали квартиру за сепартизм

В Україні вперше конфіскували майно за виправдання російської агресії. Це сталося із 80-річною пенсіонеркою з Вінниці

80-річна Алла Стадницька – шалена прихильниця Путіна і Росії та велика ненависниця всього "українського". 

Через любов до Путіна втратила квартиру

Жінка кілька десятків років проживала у двокімнатній квартирі у Вінниці та була викладачкою фізики в одному з місцевих ліцеїв.

Ще до повномасштабного вторгнення у часи пандемії Алла Стадницька переїхала до Росії, де живуть її діти. Опісля додому жінка так і не повернулася. Натомість, у країні – агресорці вона "зависала" у соцмережах на кшталт "Однокласнікі", де публікувала заклики до Путіна "прийти та врятувати "бандерівську Україну". Крім того, вона активно ставила "вподобайки" на пости росіян, в яких ті висловлювали імперські амбіції.

Сусіди Стадницької у Вінниці зовсім не здивовані поведінкою жінки. За їхніми словами, вона завжди обожнювала Путіна і Росію і не любила "українство".

Служба безпеки України звернула увагу на діяльність викладачки фізики у соцмережах і розпочала досудове розслідування проти неї за фактом виправдовування російської агресії та закликів до повалення влади в Україні. Згодом справу щодо Стадницької передали до суду. А той визнав жінку винною і засудив до 4 років позбавлення волі заочно. Крім того, суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього майна засудженої, зокрема двокімнатної квартири у Вінниці.

Джерело: 24tv.ua





Загрузка...