Апаратна нарада

Апаратна нарада
Сьогодні разом з першим заступником голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергієм Продановим, заступницями голови ІРД(В)А Мариною Деной та Іриною Холостенко, в.о.керівника апарату ІРД(В)А Світланою Тітковою провів нараду щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльського району. Обговорили плани щодо здійснення контролю першочергових закупівель в умовах сьогодення.
Ізмаїльською районною державною (військовою) адміністрацією постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис.грн. та щоп’ятниці надається зведений звіт до Одеської обласної державної (військової) адміністрації.
Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану.
Наразі серед пріоритетів нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету. З територіальними громадами обговорюється кожна запланована публічна закупівля на предмет її доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.
Джерело: Родіон Абашев


Загрузка...