ЧЛЕНИ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ ВІДВІДАЛИ ДЕРЖАВНУ УСТАНОВУ «ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ СЛІДЧИЙ ІЗОЛЯТОР»

ЧЛЕНИ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ ВІДВІДАЛИ ДЕРЖАВНУ УСТАНОВУ «ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ СЛІДЧИЙ ІЗОЛЯТОР»
В квітні місяці члени спостережної комісії при Ізмаїльській районній державній адміністрації відвідали державну установу «Ізмаїльський слідчий ізолятор» з метою здійснення контролю та проведення перевірки стану дотримання прав, основоположних свобод та інтересів засуджених під час виконання кримінальних покарань.
Члени комісії ознайомились із роботою Ізмаїльського слідчого ізолятора. В слідчому ізоляторі 60 камер, на момент відвідування в установі перебувало 320 засуджених та осіб, узятих під варту, з них 19 жінок та 4 неповнолітніх (3 – хлопців, 1 – дівчина).
Начальник відділу соціально – виховної та психологічної роботи державної установи «Ізмаїльський слідчий ізолятор» Владислав Чайка ознайомив комісію із проведеними ремонтними роботами направленими на покращення умов тримання засуджених та осіб, узятих під варту.
Члени комісії оглянули камери, кімнати для побачень (в т.ч кімнату коротко строкового побачення з обмеженими умовами), кімнату для навчання, спортивний зал, кімнату матері та дитини, кімнату психолога, харчовий блок, швейну майстерню.
Навчальна кімната розрахована на 16 місць, оснащена комп’ютерною технікою. В установі працює бібліотека в якій нараховується понад 5845 примірників художньої, навчальної літератури на державній мові. Бібліотечний фонд установи постійно оновлюється.
В багатьох камерах зроблений капітальний ремонт, є вбиральні з новою сантехнікою та душовою кабінкою. Кімната матері та дитини оснащена всім необхідним: ліжко для дитини, меблі, плита для приготування їжі, пральна машина.
В Ізмаїльському слідчому ізоляторі є своя амбулаторія та лабораторія для забору аналізів. Також на території установи є каплиця Св. великомучениці Анастасії Узорішительниці, де проводяться богослужіння під час церковних свят.
Возможно, это изображение 3 человека и текст «山 E»
Возможно, это изображение 4 человека, батут и текст «WфepиmyH 劇風 ΗФepm Mi 味»
Возможно, это изображение 5 человек и телевизор
Возможно, это изображение 4 человека и телевизор
 


Загрузка...