У творчій, люблячій родині – душа і музика єдині

У творчій, люблячій родині – душа і музика єдині

В музичній школі ім. М. Чембержі пройшов благодійний концерт випускниць фортепіанного відділу Анастасії та Феофіли Донкоглових (викладач Ірина Долинська) під звучною назвою «У творчій, люблячій родині – душа і музика єдині».

За роки навчання у школі талановиті учениці демонстрували яскраву емоційність, наполегливість та працьовитість. Анастасія та Феофіла -переможці багатьох Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та регіональних  конкурсів і фестивалів! Джерело.
 
Високопрофесійний, творчий викладач - Ірина Долинська, вклала в учениць свою майстерність, любов до музики, частинку своєї душі. 
 
В концерті прозвучали 24 твори зарубіжних та українських композиторів, з них 9 фортепіанних ансамблів. На завершення концерту прозвучав твір  композитора В. Гіллока "Токата "Шампанське"" на двох роялях у вісім рук! 
 
В концерті також брав участь «зразковий» ансамбль скрипалів «Елегія» (керівник Любов Косачова), викладачі: Світлана Вакуленко (скрипка), Катерина Сілаєва (фортепіано).
Концерт мав великий успіх! Усі присутні вітали виконавців бурхливими оплисками та вигуками «молодці!», «браво!»
 
Бажаємо нашим вихованцям подальших успіхів! Нехай музика буде поряд з ними усе життя!
За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян, 
У творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдиніУ творчій, люблячій родині – душа і музика єдині
 


Загрузка...