Ізмаїл – в жалобі

Ізмаїл – в жалобі
10 квітня громада проводить в останню путь головного сержанта третього піхотного взводу першої піхотної роти сержанта Сергія Леонідовича Колотенка.
Сергій Леонідович народився в Татарбунарському районі, але з раннього дитинства зростав в Ізмаїлі, де здобув освіту, опанував професію, а після строкової військової служби прийшов працювати в Українське Дунайське пароплавство.
Життя було наповнене сімейними клопотами про сина та доньку та мріями про майбутнє.
Та з початком повномасштабної воєнної агресії росії проти України все це відійшло на другий план – головним стало захистити від ворога рідну землю, власний дім та родину.
Сергій Леонідович став до лав Збройних Сил України та служив на Авдіївському напрямку. Під час виводу частини був ушпиталений – але лікарі не змогли врятувати життя Захисника України…
Справу Сергія Леонідовича продовжує його син, який захищає рідну Батьківщину – як це робив його Батько.
Вічна пам’ять і вічна слава Українському Воїну, який захищав від ворога рідну Україну і кожного з нас…
Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким Захисника України.
В найважчий для Вас час розділяємо біль вашої втрати….
Головного сержанта третього піхотного взводу першої піхотної роти сержанта Сергія Леонідовича Колотенка буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі.
Прощання відбудеться о 10.00 на вул.Коцюбинського, 122.
Герої не вмирають!
Слава Україні!
Героям слава!


Загрузка...