Великдень – це дуже важливе для кожного віруючого свято, яке символізує духовне відродження та очищення від гріхів(фото)

Великдень – це дуже важливе для кожного віруючого свято, яке символізує духовне відродження та очищення від гріхів(фото)
🕊️Великдень – це дуже важливе для кожного віруючого свято, яке символізує духовне відродження та очищення від гріхів. Це свято дає нам можливість знову переглянути наші дії, наші прагнення та думки, звернути увагу на наші помилки та недоліки, спробувати їх виправити.
📌У місцях позбавлення волі Великдень виконує особливу роль. Цей час, коли засуджені та ув'язнені, можуть переосмислити своє життя та зробити висновки. У зв'язку з цим, у державній установі "Ізмаїльський слідчий ізолятор" проведено духовно-просвітницькі заходи на честь Великодня.
❗️Завдяки настоятелю храму Св. Великомучениці Анастасії Узорішительниці протоієрея Романа Миколайовича, засуджені та особи, узяті під варту, отримали можливість взяти участь у святкуванні Великодня.
✔️Під час заходу були освячені крашанки, паски та інші страви, які були розділені між засудженими та ув'язненими.
❗️Такі дії сприяють підвищенню морально-етичного рівня засуджених та ув'язнених, допомагають їм зробити крок до покаяння та прощення, а також дозволяють відчути, що вони не відірвані від суспільства, а є часткою його.


Загрузка...