Мешканець Ізмаїла отримав вирок за жорстоке вбивство жінки у закинутій будівлі заводу “Еталон”

Мешканець Ізмаїла отримав вирок за жорстоке вбивство жінки у закинутій будівлі заводу “Еталон”

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області минулого тижня ухвалив обвинувальний вирок раніше судимому мешканцю міста Ізмаїл за крадіжку та умисне вбивство, скоєні у грудні 2023 року. Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Мертву жінку виявив випадковий перехожий у закинутій будівлі колишнього заводу «Еталон» та повідомив поліцію про жахливу знахідку. Про що Бессарабія.UA розповідала раніше.

Встановлено, що чоловік з жінкою познайомилися в одному з місцевих магазинів у вечірню годину 4 грудня 2023 року. «Кавалер» запросив «даму» випити, жінка погодилася. Вони відразу почали  біля крамниці вживати алкогольні напої,  а згодом пішли до закинутої будівлі.

Як пояснив у суді обвинувачений, після статевого акту, який стався за  взаємною згодою, між ним та жінкою виникла сварка. У ході словесного конфлікту він схопив цеглу, яка знаходилась поруч, та наніс нею новій знайомій кілька ударів по голові, після чого зник з місця події.

Смерть жінки настала від травматичного набряку головного мозку внаслідок отриманих черепно-мозкових травм.

Правоохоронці також встановили, що напередодні вбивства чоловік скоїв ще крадіжку, незаконно проникнувши до чужого домоволодіння. З будинку та підсобного приміщення він таємно викрав мобільний телефон та велосипед, завдавши шкоди їхньому власнику на загальну суму 1582,99 гривні.

9 років позбавлення волі – таке остаточне покарання отримав засуджений за крадіжку та умисне вбивство житель Ізмаїла. Він також має відшкодувати державі процесуальні витрати в сумі 1135,92 гривні за проведення експертних дослідження в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...