В Ізмаїльському районі стартував новій освітній проєкт (фото)

В Ізмаїльському районі стартував новій освітній проєкт (фото)

Минулого тижня з ініціативи керівництва Саф’янівської сільської раді в закладах загальної середньої освіти Саф’янівської громади розпочався новий освітній проєкт, направлений на патріотичне виховання молоді.

В рамках проєкту, військовослужбовці Національної гвардії України знайомлять школярів громади з військовою справою.

Гвардійці демонструють учням кулеметні установки на авто, з яких збивають ворожі цілі над Бессарабією.

Також у школярів є можливість побачити та потримати у руках дрони, на які вони активно збирають кошти на благодійних ярмарках.

Особливу увагу школярів привертають антидронові рушниці, які вони залюбки роздивляються та роблять з ними фото на пам’ять.

Родзинкою таких заходів є майстер клас від оператора дронів, який демонструє запуск «пташок». Учні мають змогу власноруч поуправляти дронами.

Подібні заходи відбулись вже в Кам’янському, Озернянському та Кислицькому ліцеях, а також в Утконосівському закладі загальної середньої освіти, де був ще й бронеавтомобіль «Варта», пригнаний бійцями 88 окремого батальйону морської піхоти прямо з передової.

Наразі проєкт триває та, за словами керівництва громади, буде впроваджений в кожній школі громади, адже саме завдяки таким заходами виховується у молодого покоління почуття патріотизму та любові до рідної країни.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...