Жителька Ізмаїла вкрала із супермаркету «Таврія В» майже два кілограми свинячого битка

Жителька Ізмаїла вкрала із супермаркету «Таврія В» майже два кілограми свинячого битка

Жінка, яка знаходиться у фактичних шлюбних відносинах, має на піклуванні двоє дітей та перебуває у відпустці по догляду за дитиною, вирушила до супермаркету на «шопінг», який привів її на лаву підсудних. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

17 серпня 2023 року близько полудня молода мати заглянула до одного з міських магазинів мережі супермаркету “Таврія В”, де придбала биток свинячий (охолоджений)  вагою 1,656 кг, шкільний щоденник «Kite» та пенал «CoolForSchool» загальною вартістю 585,07 грн.  Однак розплачуватись за товар не входило до її планів, тому жінка пішла на вихід із магазину, минаючи касу.

Правоохоронці встановили правопорушницю та висунули обвинувачення  у таємному викраденні чужого майна (крадіжки), вчиненому в умовах воєнного стану.

У перший день квітня поточного року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області розглянув кримінальну справу щодо любительки свинячого м’яса та визнав її винною в інкримінованому злочині.

Засудженій за крадіжку призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, від відбиття якого її звільнено з випробуванням.

Протягом річного випробувального терміну жінка повинна періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органа з питань пробації та повідомляти  цей орган про зміну місця проживання, роботи або навчання. Крім того, суд стягнув зі злочинниці на користь держави процесуальні витрати у сумі 2271,84 грн, пов’язані з проведенням експертного дослідження у кримінальному провадженні.

Шкільний щоденник та пенал вилучено та повернуто представнику власника мережі супермаркетів «Таврія В», а от м’ясо повернути не вдалося, зважаючи на все, мати-добувачка встигла ним нагодувати всю родину.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...