ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ

ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ
29 березня 2024 року під головуванням заступниці голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марини Деной проведено чергове засідання спостережної комісії.
Члени спостережної комісії ознайомились зі змінами до Положення про спостережні комісії внесені постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2024 року № 206.
На засіданні були розглянуті повідомлення про звільнення осіб, які надійшли до спостережної комісії від органів, установ виконання покарань, слідчих ізоляторів Державної кримінально-виконавчої служби України станом на 29 березня 2024 року.
Начальник Ізмаїльського районної відділу №1 філії ДУ «Центр пробації» Ірина Тірон доповіла про заходи здійснені Ізмаїльським районним відділом №1 філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області в процесі підготовки осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк.
Заслухали начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи державної установи «Ізмаїльський слідчий ізолятор» Владислава Чайка щодо здійснення контролю та проведення перевірки стану дотримання прав, основоположних свобод та інтересів засуджених їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення, оздоровчо-профілактичних заходів, підготовці засуджених до звільнення, які відбувають покарання в Державній установі “Ізмаїльський слідчий ізолятор”.
Також Владислав Чайка ознайомив присутніх з правилами та порядком відвідування установи виконання покарань для здійснення контролю та проведення перевірок членами спостережної комісії.
Возможно, это изображение 7 человек
Возможно, это изображение 7 человек и текст
Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текст
 


Загрузка...