В громаді Ізмаїльського району шукають місце для авто з багаторічною історією, яке вчора привезли з фронту

В громаді Ізмаїльського району шукають місце для авто з багаторічною історією, яке вчора привезли з фронту

Цей автомобіль багато років був «швидкою допомогою» для жителів сіл Нова Некрасівка та Ларжанка Саф’янівської громади. А минулоріч зусиллями жителів ТГ та працівників Центральної районної лікарні «УАЗик» відремонтували та направили на фронт, де майже рік він допомагав рятувати життя наших воїнів. «Буханочка» пройшла пекло Авдіївки та Харківщини. Але біля Куп’янська історія цього героїчного авто завершилася.

А вчора «буханочка», за ініціативи ізмаїльця, військовослужбовця В’ячеслава Макарова, повернулася із зони бойових дій назад до Ізмаїла. Про це журналістці інформаційної агенції «Юг.Today» розповів головний лікар Центральної районної лікарні Саф’янівської громади Олег Садковський, який, до речі, колись сам виїздив на виклики до пацієнтів на цьому авто.

«УАЗ буде нагадуванням, що війна триває і кожен роблячи на своєму місці свій маленький/великий/дуже великий вклад в підтримку ЗСУ наближає нашу перемогу», – написали у Фейсбук активісти «Ізмаїл каяк клуб», які опублікували відео доставки пораненого авто та закликали жителів району продовжувати допомагати військовим.

За словами Олега Садковського, де саме надалі стоятиме авто, вирішуватимуть у Саф’янівській громаді.

Джерело: Юг.Today, Діана ГЕРГІНОВА



Загрузка...