За добу ізмаїльські патрульні виявили три факти обігу наркотиків

За добу ізмаїльські патрульні виявили три факти обігу наркотиків

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Одеської області, в Ізмаїлі патрульні поліцейські за минулу добу затримали трьох чоловіків, у яких було виявлено наркотичні речовини.

Одного з чоловіків спинили на вулиці Першотравневій. Він помітно нервував, а під час поверхневої перевірки, в його речах були згортки порошкоподібною речовиною. Зі слів громадянина — амфетамін.

Інша подія відбулася на вулиці Свято-Нікольській. Інспектори звернули увагу на перехожого, який пришвидшив кроки та змінив напрямок руху, помітивши авто патрульних. У нього знайшли згорток з невідомою речовиною рослинного походження, зеленого кольору, схожий на наркотичний засіб.

На Проспекті Миру, інспектори також звернули увагу на підозрілого громадянина. Чоловік, вгледівши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху. У нього виявили згорток із речовиною, рослинного походження, зі слів затриманого — канабіс.

В усіх випадках інспектори викликали слідчих. Виявлені наркотичні речовини вилучили для проведення експертизи. В діях чоловіків вбачається відповідальність за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту) ККУ.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...