Рятувальники під час роз’яснювальної роботи нагадали про правила пожежної безпеки в оселях та екосистемі

Рятувальники  під час роз’яснювальної роботи нагадали про правила пожежної безпеки в оселях та екосистемі
Рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в селі котловина Ренійської ТГ, з тим щоб вкотре нагадати громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемі.
Оскільки ще триває опалювальний сезон, працівники Служби порятунку закликали бути обережними у поводженні з пічним опаленням, камінами, газовими котлами й колонками та електричними обігрівачами.
У житловому секторі пожежі найчастіше виникають через те, що власники не приділяють належну увагу справності обігрівачів та не завжди дотримуються правил їх використання, нерідко користуються саморобними або несправними електрообігрівачами. Іноді використовують їх не за призначеннями.
Про все це, а також про наслідки нехтування вимогами пожежної безпеки нагадали надзвичайники громадянам, а також вручили застерігаючі листівки.
Під час спілкування з жителями села Котловина рятувальники не оминули й таку важливу тему, як обережне поводження з вогнем у екосистемі. Громадянам нагадали, що під час прибирання прибудинкових територій, садків, дачних ділянок, не варто спалювати сміття, суху рослинність, бо це нерідко закінчується розповсюдженням вогню на великі території, пожежами господарчих будівель чи навіть житлових будинків.
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека
Возможно, это изображение 2 человека, дерево и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
 


Загрузка...