НАРАДА ЩОДО ПРОЗОРОСТІ ТА ПІДЗВІТНОСТІ В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

НАРАДА ЩОДО ПРОЗОРОСТІ ТА ПІДЗВІТНОСТІ В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ
13 березня 2024 року начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів робочу нараду щодо раціонального використання бюджетних коштів в територіальних громадах району.
У нараді взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниці голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко, Марина Деной та в. о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова.
На нараді обговорили доцільність та ефективність використання бюджетних коштів у територіальних громадах Ізмаїльського району.
Родіон Анатолійович зазначив, що однім із пріоритетних завдань діяльності органів державної влади є заходи щодо забезпечення належних умов для якісного виконання завдань і підтримки високого рівня боєготовності військових частин та інших підрозділів Збройних Сил України, у тому числі шляхом вивільнення і економії бюджетних коштів.
Зокрема завдяки плідній співпраці райдержадміністрації з територіальними громадами Ізмаїльського району за рекомендацією начальника РВА з метою скорочення і оптимізації видатків були відмінені два та зменшений обсяг одного договору щодо закупівель товарів, робіт і послуг на загальну суму 12 366 050,00 грн.
Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся и текст


Загрузка...