Ізмаїл продовжує спортивне життя завдяки мужності та героїзму Сил безпеки та оборони України

Ізмаїл продовжує спортивне життя завдяки мужності та героїзму Сил безпеки та оборони України
Ізмаїл продовжує спортивне життя завдяки мужності та героїзму Сил безпеки та оборони України, які в умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти українського народу виборюють право нашої країни на мирне, вільне та незалежне майбутнє.
Так, в нашому місті відбулась Відкрита першість з баскетболу серед дівчат 2010-2011 років народження з нагоди Міжнародного жіночого дня та 210-річчя з дня народження духовного батька українства - Тараса Шевченка.
Цьогоріч українці відзначають 210-у річницю з дня народження Кобзаря, творчість якого стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність.
У змаганнях, які відбулись в міському Палаці спорту 9 березня, взяли участь команди дівчат з міст Кілія та Рені, с.Кам’янка. Місто Ізмаїл представили спортсменки Ізмаїльської ДЮСШ.
Спортсменів, тренерів, глядачів та вболівальників привітали заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов та очільниця відділу фізичної культури і спорту Тетяна Морій. Головний суддя турніру - Олександра Чорногорець.
За підсумками змагань четверте місце посіла команда ДЮСШ м.Кілія, третє – спортсменки з с.Кам’янка, на другому місці – команда ДЮСШ Рені, переможцями стали юні баскетболістки Ізмаїльської ДЮСШ.
Наступного дня, 10 березня, на Центральному стадіоні стартував легкоатлетичний сезон-2024 Відкритим чемпіонатом міста Ізмаїл з легкої атлетики, в якому близько 90 учасників вийшли на дистанції 15 км, 6 км, 3 км та 1 км.
Аби відзначити свято 8 Березня та Шевченківські дні в Україні, діти, дорослі, професійні спортсмени, ветерани спорту, любителі бігу Ізмаїла та Кілії, а також військовослужбовці Національної гвардії України доєдналися до спортивного заходу, який розпочався хвилиною мовчання на знак шани до пам’яті загиблих внаслідок російської військової агресії.
На урочистому відкритті заступник міського голови Сергій Лузанов, начальниця міського відділу фізичної культури та спорту Тетяна Морій, а також головні судді змагань – тренер ІДЮСШ Вікторія Марченко та ветеран бігу Володимир Бурлаков побажали успіхів тим, хто краще підготувався.
За підсумками забігів грамотами, медалями та кубками нагородили тих, хто показав найкращі результати по часу в своїх вікових категоріях.
В абсолютній першості ними стали Ігор Кравченко, Олег Гавлицький, Борис Михайлов та Ольга Семіченко(15 км), Анатолій Кротких, Юхим Панаіте, Максим Колесов, Дарʼя Панченко, Надія Щербатюк, Катя Олеся (6 км), Андрій Бужацький, Дмитро Погора, Дмитро Косюга, Софʼя Салфеткина, Вікторія Козлова, Ольга Боженко (3 км), Богдан Петренко, Максим Гратишен, Іван Павлов, Ніколь Григорович, Олександра Климанова, Анастасія Денисова (1 км).
Кожен спортивний захід, кожен спортивний успіх є доказом незламності українського народу та нашої впевненості у Перемозі над російськими окупантами.
Разом ми вистоїмо та Переможемо!
Слава Україні!
Возможно, это изображение 4 человека, толпа и текст
Возможно, это изображение баскетбол и текст
Возможно, это изображение 6 человек, люди играют в футбол, люди играют в хоккей, люди играют в волейбол и текст
Возможно, это изображение 6 человек, люди играют в баскетбол, баскетбольная футболка и текст
Возможно, это изображение 11 человек, люди играют в баскетбол, люди играют в волейбол и текст
Возможно, это изображение 3 человека и текст
Возможно, это изображение 9 человек, люди играют в волейбол, люди играют в баскетбол и текст
Возможно, это изображение 8 человек, челка, люди играют в баскетбол, люди играют в волейбол и текст
Возможно, это изображение 11 человек, люди играют в баскетбол, люди играют в волейбол, люди играют в футбол и текст
Возможно, это изображение 2 человека, люди играют в футбол, люди играют в футбол и текст
Возможно, это изображение 6 человек и текст
Возможно, это изображение 12 человек, толпа и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 11 человек, дорога, трава и текст
Возможно, это изображение 1 человек, толпа и текст
Возможно, это изображение 4 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
 


Загрузка...