БРИФІНГ ОЧІЛЬНИКА ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

БРИФІНГ ОЧІЛЬНИКА ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
7 березня відбувся брифінг начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева.
Під час заходу він розповів журналістам Ізмаїльського телебачення про те, як Ізмаїльський район допомагає Збройним Силам України, що пріоритетом для громад Ізмаїльського району є підтримка Збройних сил України. В цілому, на підтримку ЗСУ протягом 2023 року громадами було витрачено 80,6 млн. грн, на 2024 рік вже передбачено 70,75 млн.
Очільник доповів про те, як пройшов опалювальний сезон в Ізмаїльському районі, що незважаючи на масові терористичні атаки з боку російської федерації, цьогорічний опалювальний сезон проходить без відключень електроенергії. Всі об’єкти життєзабезпечення оснащенні генераторами, необхідним запасом палива та забезпечені твердим паливом.
Щодо капітального ремонту автомобільних доріг в Ізмаїльському районі
у 2024 році Родіон Абашев зазначив, що для забезпечення безпеки дорожнього руху, своєчасного надання екстреної медичної допомоги населенню, проїзду аварійно-рятувальних служб, а також застосування пасажирського автобусного сполучення та безпечного перевезення учнів до опорних навчальних закладів шкільними автобусами плануються роботи з відновлення проїжджаємості на автомобільних дорогах Ізмаїльського району та спорудах на них.
Також начальник Ізмаїльської РВА розповів про те, як проходять заходи з мобілізації на території Ізмаїльського району. Завдяки постійній координаційній роботі заходи мобілізації людських і транспортних ресурсів у районі тривають за визначеним планом.
Він також додав, що бронювання військовозобов’язаних в Ізмаїльському районі, під час дії воєнного стану є вкрай необхідним для підприємств, які є критично важливими для функціонування економіки країни, які забезпечують сталість медицини, освіти, житлово-комунального господарства, критичної інфраструктури забронювати своїх працівників задля забезпечення безперебійної роботи.
Родіон Абашев розповів про стан захисних споруд на ділянках річці Дунай в Ізмаїльському районі, про шляхи вирішення проблеми відновлення захисних дамб, про стан зрошувальної системи в Ізмаїльському районі, про плани щодо розвитку мережі закладів охорони здоров’я, про реалізацію в Ізмаїльському районі проєкту ініційованим Президентом України Володимиром Зеленським «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», про ефективність діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність», про стан захисних споруд цивільного захисту на території району, зазначив й проблемні захисні споруди, пояснив ситуацію стосовно питання регулювання чисельності хижих м’ясоїдних тварин.


Загрузка...