ДСНС: за добу на Одещині сталось 7 пожеж

ДСНС: за добу на Одещині сталось 7 пожеж

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби. 

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області. 

У повідомленні рятувальників сказано: 

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

🔵 Подій — 12.

🔵 Пожеж — 7: по місту Одеса — 0, по області — 7.

🔵 Інші події: 

🔵 Виїзди допомога населенню: 

- (Ізмаїльський район, місто Вилкове, вулиця 28 Червня) вчора зранку, по вилученню з водного каналу громадянки, 1973 року народження, яка впала та не змогла самостійно вибратись.

- (місто Ізмаїл, проспект Миру) вчора ввечері, по підняттю на ліжко хворого громадянина, 1952 року народження, з надмірною вагою.

🔵 Виїзд на дорожньо-транспортну пригоду: (Білгород-Дністровський район, Саратська територіальна громада, автодорога “Одеса — Рені”) вчора, о 13:29, водійка, 1988 року народження, на автомобілі «Toyota Corolla», не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з придорожнім деревом. Співробітниками ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту вилучено загиблу водійку.

🔵 Виїзд допомога «102»: (місто Чорноморськ, вулиця Парусна) вчора, о 20:13, по транспортуванню хворого громадянина з квартири на 4 поверсі до карети швидкої медичної допомоги.



Загрузка...