На Одещині біля залізничної станції знайшли труп жорстоко побитого чоловіка – підозрюваного затримали

На Одещині біля залізничної станції знайшли труп жорстоко побитого чоловіка – підозрюваного затримали

Вранці біля залізничної станції в селищі Петрівка Березівського району представник громадського формування знайшов тіло чоловіка, про що повідомив у поліцію.

Того ж дня поліцейські встановили, що загиблий – 42-річний житель села Нові Шомполи Одеського району, – повідомили в пресслужбі ГУНП Одещини.

Напередодні він приїхав у Петрівку зі своїм 43-річним односельцем. “Чоловіки вживали алкогольні напої біля одного з магазинів, а потім біля залізничної станції, де посварилися.

Старший за віком товариш побив молодшого кулаками так, що той втратив свідомість. Непритомного потерпілого зловмисник стягнув з дороги на узбіччя, де невдовзі той помер, а сам з місця скоєння злочину втік”, -повідомили в поліції.

Тіло направили на судово-медичну експертизу. За попередньою інформацією, чоловік помер від крововиливу у мозок. Того ж дня поліцейські встановили і місцезнаходження правопорушника.

У нього вилучили фрагменти одягу, у якому він був під час скоєння злочину і спалив, щоб це приховати. Чоловік у всьому зізнався, але причини сварки з односельцем не згадав, нарікаючи на оковиту. Фігуранта затримали.

Йому повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.


Джерело: odessa.online



Загрузка...