На Одещині уламки дронів спричинили пожежу на території енергетичного об’єкту

На Одещині уламки дронів спричинили пожежу на території енергетичного об’єкту

В ніч на 11 квітня ворог масовано атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Бойова робота тривала понад п’ять годин. Під прицілом агресора знов була енергетична інфраструктура.

Про це повідомили у Силах оборони півдня України, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

21 дрон було знищено в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони: сім – на Одещині, вісім на Миколаївщині, по три – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

На Одещині уламки збитих дронів спричинили займання на території енергетичного об’єкту. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не ушкоджені.

В Миколаївській області уламки збитих дронів впали на відкритій території. Інформації про руйнування й постраждалих не надходило.

На світанку ворог масовано атакував різними типами ракет.

По Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.

Дві ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, на жаль, є і влучання.

В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Ступінь пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Як повідомили у ДТЕК, росія атакувала дві теплоелектростанції компанії. Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. Після закінчення атаки енергетики оперативно почали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Фото ілюстративне

Джерело: yug.today



Загрузка...