Майже 1000 електронних приладів для куріння вилучено з незаконного обігу: одеські поліцейські продовжують документувати факти порушення торгівлі підакцизними товарами

Майже 1000 електронних приладів для куріння вилучено з незаконного обігу: одеські поліцейські продовжують документувати факти порушення торгівлі підакцизними товарами

Вартість вилученої нелегальної продукції сягла 300 тисяч гривень. Правоохоронці склали відносно продавчині адміністративні матеріали. Їй загрожує покарання штрафом з конфіскацією товару та виручки.

Під час відпрацювання території Приморського району дільничні офіцери відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 виявили магазин, в якому здійснювався продаж електронних сигарет без марок акцизного податку. Поліцейські вилучили з нелегального обігу майже тисячу електронних приладів для куріння на суму 300 тисяч гривень.

«За даним фактом відносно правопорушниці ми склали адміністративні матеріали  за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою кваліфікується роздрібна або оптова торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку. Це правопорушення карається штрафом від 3400 до 10200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки», - повідомив заступник начальника відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Вячеслав Горинцев.

Також майор поліції закликав громадян не купувати товари сумнівної якості, зокрема такі, які продаються без акцизних марок, а в разі наявності будь-якої інформації про незаконну торгівлю підакцизною продукцією повідомляти про дані факти у найближчий підрозділ поліції або ж на спецлінію «102».

Одеське районне управління поліції № 1



Загрузка...