Медики Одещини прийняли пологи в жінки, яка сама не знала про те, що вагітна

Медики Одещини прийняли пологи в жінки, яка сама не знала про те, що вагітна

Історію про те, що майбутні матері не знають про свою вагітність до пізніх термінів чи, навіть, до самих пологів, часто виглядають, як красиві вигадки. Але після вчорашньої ночі медики швидкої допомоги на Одещині можуть впевнено підтвердити, що й таке буває, передає інформаційна агенція «Юг.Tоday» з посиланням на сторінку Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Виклик в одне з сіл до молодої жінки з температурою та болем в животі єдина оперативна диспетчерська отримала опівночі 4 квітня.

За 10 хвилин бригада № 86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова вже була на місці, а ще за три хвилини – прийняла у пацієнтки пологи. Як з’ясувалося, біль у животі був симптомом пологової діяльності.

На світ з’явилася дівчинка, стан якої був оцінений у 6 балів по шкалі Апгар. Закричала вона після тактильної стимуляції, яку виконав фельдшер. Після цього малюка та новоспечену маму передали до рук бригади №81 на чолі з лікарем Кременцовим та доправили до пологового відділення Чорноморської міської лікарні.

Медики сподіваються, що і таке неочікуване батьківство стане щасливим та радісним для родини, і бажають мамі та донечці міцного здоров’я!

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА



Загрузка...