В трьох закладах освіти Кілійської громади встановлять мобільні укриття

В трьох закладах освіти Кілійської громади встановлять мобільні укриття

На останній сесії Кілійської міської ради, яка відбулася 29 лютого, було виділено кошти на закупку модульних укриттів для ЗДО «Берізка», ЗДО «Сонечко» та філії Опорного закладу освіти № 4 (Кілійська школа-дитячий садок № 5). Про це у Фейсбук повідомила пресслужба Кілійської міської ради, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

А 13 березня, за домовленістю між головами Арцизької та Кілійської громад Сергієм Парпуланським  та Вячеславом Чернявським, робоча група на чолі з заступником голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Володимиром Сокоренко, виїхала до міста Арциз для ознайомлення з позитивним досвідом встановлення модульних укриттів в закладах освіти. Під час робочої зустрічі працівники відділу освіти та директор Арцизької школи № 3 поділилися своїми наробками та досвідом вирішення проблемних питань.

Хочемо подякувати голові Арцизької громади Сергію Парпуланському, начальнику відділу освіти «Людмилі Жосан, працівникам відділу освіти Арцизької міської ради та директору Арцизької школи № 3. Маємо впевненість, що у цьому році питання щодо влаштування модульних укриттів у вищезазначених закладах освіти Кілійської міської ради буде вирішено», – зазначили у міській раді.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...