Салат-рулет: соковитий та дуже ситний
Фіналіст шоу «Майстер Шеф» Микола Люлько, який поділився рецептом сирного курячого супу, запропонував приготувати на свято соковитий, хрумкий і дуже ситний салат-рулет.
Інгредієнти:
• Баклажан — 400 г
• Морква — 400 г
• Шампіньйони — 400 г
• Арахіс смажений солоний — 150 г
• Буженина — 400 г
• Сіль — 5 г
• Чорний перець — 1 г
Соус:
• Майонез — 200 г
• Сметана — 200 г
• Часник — 15 г
Декор:
• Крем-сир — 200 г
• Томат чері — 150 г
• Шпинат — 50 г
• Зерна гранату — 50 г
Приготування:
Баклажан нарізати тонко, обсмажити з двох сторін (або гриль).
Моркву запекти до готовності, очистити, натерти.
Гриби обсмажити до золотистої скоринки.
Арахіс подрібнити у блендері.
Буженину нарізати соломкою, змішати з соусом.
Збирати салат у такій послідовності: баклажан → соус → морква → сіль → соус → гриби → соус → горіхи → м’ясо.
Згорнути рулетом у харчовій плівці.






