Пухкі сирники на сніданок: фудблогерка поділилася рецептом, який завжди вдається
Пишні сирники - це ідеальний сніданок. Їх легко приготувати навіть початківцям, якщо знати кілька важливих секретів.
Щоб сирники вийшли ніжними, з золотистою скоринкою та не розпадалися під час смаження, потрібно обрати правильний сир, дотримуватися пропорцій та уникати зайвої кількості борошна.
Рецептом поділилась фудблогерка з ніком ann_.food в Іnstagram.
Ці сирники вдадуться з першого разу і стануть улюбленою стравою для всієї родини.
Сирники за 10 хвилин
Інгредієнти
Кисломолочний сир - 400 г
Яйце 1 шт.
Борошно - 3 ст.л. (+ паніровка)
Цукор - 3 ст.л.(можна менше або взагалі не додавати)
Сіль - дрібка
Ванільний цукор - 1 ч.л.
Олія для смаження
Як приготувати
До кисломолочного сиру додати яйце, цукор, ванільний цукор і дрібку солі.
Змішати до однорідної консистенції.
Додати до суміші 3 ст. л. борошна, якщо сир вологий, додати + 1 ст.л борошна.
Сформувати кульки і здавити у вигляді "шайби".
Обваляти сирники у борошні і смажити на середньому вогні 3-4 хв. з кожного боку.