Маринована капуста за день: як швидко приготувати осінню закуску

Маринована капуста за день: як швидко приготувати осінню закуску

Хрумка та ароматна капуста стане чудовим доповненням до основної страви.

Приготувати її можна дуже швидко, якщо знати один хитрий рецепт, пише pixelinform.

Їсти таку закуску з капусти можна вже наступного дня.

Інгредієнти

білокачанна капуста – 1/2 качана;

цибуля – 2 шт.;

вода – 600 мл;

рисовий оцет – 120 мл;

сіль – 2 ст. л.;

цукор – 50 г.

Як приготувати

Для початку овочі потрібно нашаткувати. В окремій ємності слід змішати воду з оцтом, цукром та сіллю. Цю суміш доведіть до кипіння на середньому вогні.

У киплячий маринад необхідно закинути овочі, відразу ж перемішати, а вогонь слід вимкнути.

Коли заготівля охолоне, її треба перекласти в банку. Туди треба влити маринад. Після цього банку можна закривати кришкою. На добу тару слід поставити у холодильник.

Потім капусту можна куштувати.

Така закуска стане чудовим доповненням до будь-якого прийому їжі.



Загрузка...