Маринована капуста за день: як швидко приготувати осінню закуску
Хрумка та ароматна капуста стане чудовим доповненням до основної страви.
Приготувати її можна дуже швидко, якщо знати один хитрий рецепт, пише pixelinform.
Їсти таку закуску з капусти можна вже наступного дня.
Інгредієнти
білокачанна капуста – 1/2 качана;
цибуля – 2 шт.;
вода – 600 мл;
рисовий оцет – 120 мл;
сіль – 2 ст. л.;
цукор – 50 г.
Як приготувати
Для початку овочі потрібно нашаткувати. В окремій ємності слід змішати воду з оцтом, цукром та сіллю. Цю суміш доведіть до кипіння на середньому вогні.
У киплячий маринад необхідно закинути овочі, відразу ж перемішати, а вогонь слід вимкнути.
Коли заготівля охолоне, її треба перекласти в банку. Туди треба влити маринад. Після цього банку можна закривати кришкою. На добу тару слід поставити у холодильник.
Потім капусту можна куштувати.
Така закуска стане чудовим доповненням до будь-якого прийому їжі.