Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: рецепт від Євгена Клопотенка
Український кухар Євген Клопотенко, який нещодавно розповів про важливе правило, якому його навчила матір, поділився рецептом лавашу з тунцем.
«Рулети з лавашів — це той вид страв, які найлегше приготувати і при цьому отримати чудовий смачний результат. Час приготування обмежується 5 хвилинами, а навички — вмінням скрутити лаваш. Це особливо актуально під час відключень світла, адже для лаваша з тунцем вам не потрібен жоден електричний девайс. Лише 6 інгредієнтів і страва готова», — написав він.
Інгредієнти:
— 2 лаваші
- 2 ст.л. домашнього майонезу
- 1 огірок
- 1 томат
- 5 гілочок петрушки
- 1 банка консервованого тунцяСпосіб приготування:
Розкладіть 2 лаваші та змастіть їх по 1 ст.л. домашнього майонезу. Наріжте соломкою один огірок, томат — невеликими дольками. Нарвіть 5 гілочок петрушки. З одного краю лаваша викладіть по половині банки консервованого тунця, по половині огірків, помідорів та петрушки. Загорніть лаваш у рулет та подавайте, щоб лаваш не розмʼяк від вологих інгредієнтів.