Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: рецепт від Євгена Клопотенка

Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: рецепт від Євгена Клопотенка

Український кухар Євген Клопотенко, який нещодавно розповів про важливе правило, якому його навчила матірподілився рецептом лавашу з тунцем.

«Рулети з лавашів — це той вид страв, які найлегше приготувати і при цьому отримати чудовий смачний результат. Час приготування обмежується 5 хвилинами, а навички — вмінням скрутити лаваш. Це особливо актуально під час відключень світла, адже для лаваша з тунцем вам не потрібен жоден електричний девайс. Лише 6 інгредієнтів і страва готова», — написав він.

За його словами, основні два інгредієнти цієї страви — лаваш і тунець. Решту можна легко міняти залежно від того, що є в холодильнику. Також за наявності електроенергії радимо цей лаваш трішки підсмажити на сухій пательні, щоб він отримав красиву та хрустку скоринку. Тоді також можна додати трішки сиру, він розтане та приємно тягнутиметься.

Інгредієнти:

— 2 лаваші
- 2 ст.л. домашнього майонезу
- 1 огірок
- 1 томат
- 5 гілочок петрушки
- 1 банка консервованого тунця 

Спосіб приготування:

Розкладіть 2 лаваші та змастіть їх по 1 ст.л. домашнього майонезу. Наріжте соломкою один огірок, томат — невеликими дольками. Нарвіть 5 гілочок петрушки. З одного краю лаваша викладіть по половині банки консервованого тунця, по половині огірків, помідорів та петрушки. Загорніть лаваш у рулет та подавайте, щоб лаваш не розмʼяк від вологих інгредієнтів.

Джерело: fakty.ua



Загрузка...