Чотири причини, чому сметану треба їсти щодня

Чотири причини, чому сметану треба їсти щодня

Любителям сметани важливо знати, що її варто вживати у помірних кількостях.

Сметана має високу жирність. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Тому краще надати перевагу нежирним видам сметани, пише usatoday.

Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.

Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики допомагають травній системі, виробляють коротколанцюгові жирні кислоти, які мають деякі протизапальні та інші захисні властивості. Також можуть покращувати симптоми депресії і тривоги.

А ще молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.

Джерело: gazeta



Загрузка...