Справжнє гастрономічне відкриття: п'ять начинок для вареників, які здивують смаком усіх

Справжнє гастрономічне відкриття: п'ять начинок для вареників, які здивують смаком усіх

Вареники - традиційна українська страва, яка завжди радує своїм смаком і різноманіттям.

Але якщо ви думаєте, що вже спробували все, що можна, то настав час відкрити для себе нові, незвичні начинки, які здивують та подарують нові гастрономічні враження.

Пропонуємо приготувати вареники з дуже смачними, але й не менше оригінальними начинками.

Вареники з ревенем

Інгредієнти: ревінь - 500 г, цукор - 200 г.

Приготування: очистьте стебла від жорстких волокон, наріжте маленькими шматочками, викладіть по чайній ложці в тісто, посипте цукром.

Вареники з пасльоном

Інгредієнти: ягоди пасльону - 500 г, цукор - 100 г

Приготування: добре помийте ягоди, потім обдайте їх окропом.

Викладіть в тісто по 1 ст. л., зверху посипте цукром і можна варити.

Вареники з гарбузом і яблуком

Інгредієнти: гарбуз - 300 г, цукор - 3 ст. л, яблука - 2-3 шт.

Приготування: гарбуз помийте і натріть на тертці, можна також попередньо порізати кубиком і запекти в духовці близько 10 хв. разом з яблуками. На тісто викласти готові яблука і гарбуз, присипати цукром і варити до готовності.

Вареники зі сливами

Інгредієнти: сливи - 400 г, цукор - 3-4 ст. л.

Приготування: добре промийте сливи, кісточки видаліть і щедро засипте цукром та залиште на 30 хв.. По закінченні часу сік злийте, розкачайте тісто, викладіть сливи, за бажанням можна присипати цукром і варити.

Вареники з халвою

Інгредієнти: халва - 200 г, тісто для основи

Приготування: розкачайте тісто, викладіть халву в кожен шматочок і сформуйте вареник, варіть до готовності.

Джерело: gazeta



Загрузка...