Так їх готувала бабуся: починаємо день з пишних оладок

Так їх готувала бабуся: починаємо день з пишних оладок

Оладки – це не просто смак дитинства. Це можливість гарно почати день та продовжити таку світлу традицію практично без зусиль.

Пухкі та ароматні оладки можуть стати чудовим початком нового дня, інформує Смачно 24. Додайте до них сметану, варення або згущене молоко – і позитивний заряд енергії для вас точно гарантований. 

Рецепт пишних оладок

Час: 30 хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти:
– 100 мілілітрів окропу;
– 1 склянка кефіру (кімнатної температури);
– 1 яйце;
– 250 грамів борошна;
– чайна ложка соли (гасимо оцтом);
– дрібка солі;
– цукор або цукрова пудра.

Приготування:

  1. З'єднуємо окріп з кефіром, додаємо сіль та цукор. Ретельно перемішуємо.
  2. Яйце збиваємо і вливаємо у суміш.
  3. Просіюємо борошно й поступово додаємо у кефірну суміш. Додаємо соду.
  4. Перемішуємо тісто та залишаємо на 10 хвилин.
  5. Смажимо оладки на середньому вогні до золотистого кольору.

Смачного!

Джерело: 24tv.ua





Загрузка...