Смузі з кавуна: смакота, яка точно не зашкодить талії

Смузі з кавуна: смакота, яка точно не зашкодить талії

Кавуни прекрасно втамовують спрагу й дозволяють не з'їсти зайвого, що сприяє схудненню. До того ж це цінне джерело лікопену, який відіграє важливу роль у профілактиці онкологічних та серцево-судинних захворювань. Тому сміливо готуйте кавуновий смузі, пише видання Weranda.

Візьміть:

  • ½ кг кавуна без кісточок
  • гранат
  • ½ склянки червоної смородини
  • 3−4 ягоди полуниці
  • сік двох лаймів
  • терта цедра ½ лайма
  • сироп агави або інший цукор (4−5 столових ложок на свій смак)

Приготування:

Охолодити всі інгредієнти в холодильнику мінімум на 2 години. 

Зерна граната і ягоди смородини перебити блендером до стану пюре, потім протерти через сито.

Додайте нарізаний кавун, полуницю, сироп агави (або цукор), сік лайма і цедру. 

Ретельно перемішайте до однорідності. Подавати, прикрасивши фруктами та м’ятою.



Загрузка...