Домашній зефір до чаю чи кави: найкращі миті осені

Домашній зефір до чаю чи кави: найкращі миті осені

Домашній зефір — справжня насолода. Він ніжний та смачний. І немає нічого кращого до чаю чи кави. Подавайте зефір на найкрасивішому блюді, яке маєте, або у вазі на ніжці. Цей десерт сподобається і дітям, і дорослим. Домашній зефір — це не лише смачно, а й досить бюджетно, якщо порівняти з тим, що продається у магазинах. А головне — натуральний.

 

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова.— Гадаю, це найпростіший рецепт зефіру, — каже Елла Іванова. — Готуємо його без термометра та збиватимемо ручним міксером. Це, повірте, нескладно.

Яблучний домашній зефір

Для сиропу

8−9 г агар-агару 

150 г цукру

50 г меду 

250 г яблучного пюре

Усі інгредієнти з'єднуємо, добре перемішуємо та уварюємо 7−8 хвилин. 

Для меренги

70 г білка

90 г цукру

1 г лимонної кислоти

Збити білок з цукром, додавши лимонну кислоту.

Фруктовий сироп з'єднуємо з меренгою та збиваємо. Висаджуємо зефіринки за допомогою кондитерського мішечка на пергамент і посипаємо кожну цукровою пудрою. Дайте зефіру постояти ніч.

І смачного!



Загрузка...