ЗАПИС НА ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ДО ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

ЗАПИС НА ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ДО ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
Відділ документообігу і контролю, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації повідомляє, що відповідно до розпорядження голови Ізмаїльської районної державної адміністрації № 75/ВА-2024 від 12 квітня 2024 року прийом громадян головою райдержадміністрації здійснюється за попереднім записом та з питань, які не можуть бути вирішені керівниками структурних підрозділів.
Запис на особистий прийом до голови райдержадміністрації проводиться головним спеціалістом по роботі зі зверненнями громадян апарату Ізмаїльської районної державної адміністрації не пізніше, ніж за 3 робочі дні до проведення прийому, за адресою: м. Ізмаїл, проспект Незалежності, буд. 62, каб. 210.
Як виняток, жителі віддалених місць району, попередньо можуть бути записані по офіційному телефону райдержадміністрації (04841) 20146, або в день особистого прийому, не пізніше, ніж за годину до його початку, за умови надання необхідних для прийому документів.
Громадяни, які записуються на особистий прийом, повинні мати при собі документ, що посвідчує їх особу, або документ, який дає право представляти інтереси іншої особи.
Під час проведення запису на особистий прийом у громадянина з’ясовується інформація (власне ім’я, прізвище, адреса, соціальний стан, категорія, номер телефону, питання, з яким звертається громадянин, наявність попередніх звернень), яка вноситься до картки особистого прийому громадян. Вивчаються документи, інші матеріали, що надаються громадянами для обґрунтування своїх заяв, скарг або пропозицій (зауважень).
Не допускається з’ясування відомостей про особу громадянина, що не стосуються його звернення.
На особистий прийом не записуються громадяни:
1) звернення яких на день прийому знаходяться на розгляді в райдержадміністрації;
2) які повторно звернулися з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті;
3)які звернулися щодо вирішення питань, що не належать до повноважень райдержадміністрації;
4) які визнані судом недієздатними;
5) звернення яких з приводу оскарження рішення були подані з порушенням термінів, визначених статтею 17 Закону України «Про звернення громадян».
У разі відмови у записі на особистий прийом громадянину обов’язково роз’яснюються її причини.
Забороняється відмова громадянинові в записі на особистий прийом з підстав ознак раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань.
Якщо розв’язання питання, з яким звернувся громадянин, не входить до повноважень райдержадміністрації, головний спеціаліст по роботі зі зверненнями громадян пояснює йому, до якого органу, підприємства, організації чи установи необхідно звернутися за його вирішенням, надаючи, за можливістю, допомогу (вказує адресу, номер телефону тощо).


Загрузка...