В Ізмаїлі прийняли вже 165 заяв від постраждалих внаслідок дронової атаки по місту

В Ізмаїлі прийняли вже 165 заяв від постраждалих внаслідок дронової атаки по місту

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що загалом внаслідок ворожої дронової атаки по Ізмаїлу постраждало чотири багатоповерхових будинки, пошкоджено понад 50 приватних будинків: покрівля, вибиті вікна та двері, паркани, інформація щодо кількості пошкодженого майна уточнюється.

Також відомо, що прийнято вже 165 заяв від постраждалих. Нагадаємо, що для розселення родин, які залишилися без даху над головою, передбачені дві локації: Центр соціальної реабілітації та дитячий садок «Світлячок». Наразі погодилися на переїзд до дитсадка одна родина та 5 осіб на переїзд до Центру соціальної реабілітації.

Щодо стану постраждалих було зазначено: вісім поранених перебувають у лікарні, з них одна людина у важкому стані, інші у стані середнього ступеня важкості. Ще вісім постраждалих продовжують лікування амбулаторно.

Комунальні служби продовжують розчищати руйнування, дворові території, подвір’я, вивозити уламки та допомагати постраждалим, за необхідністю, вивозити меблі та майно з пошкоджених осель. Працює комісія з обстеження пошкодженого майна з фотофіксацію, вже розпочаті першочергові роботи – тимчасове накриття плівкою пошкоджених покрівель та вікон.

Соціальним службам доручено максимально на місцях надавати допомогу постраждалим з будь-якого питання: приймаються заяви від громадян, з’ясовується необхідність у наданні тимчасового житла, надаються консультації. Телефони для звернень громадян: (04841) 7-52-21; (098) 831 36 63

Нагадаємо, завтра, 28 вересня, в Ізмаїлі оголошена жалоба.

Підготувала Амєлія МИЙНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...