РФ атакувала енергетичні об'єкти у шести областях

РФ атакувала енергетичні об'єкти у шести областях

Атаковано об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях.

Російські війська в ніч проти 8 травня атакувала об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести регіонах України. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко в Facebook.
 
За його словами, ворог атакував об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях. 
 
Наразі енергетики уточнюють наслідки та вже працюють над їх ліквідацією. 
 
"Ворог хоче позбавити нас можливості достатньо виробляти та передавати електроенергію.  Ощадливе використання електроенергії - внесок кожного з нас у перемогу. Особливо важливим є відповідальне споживання у ранкові та вечірні години", - зазначив міністр.
Глава Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив про влучання по обʼєктах критичної та цивільної інфраструктури.
 
"Є руйнування. Попередньо, без постраждалих", - написав він у Telegram.
 
Укренерго повідомило, що у центральному регіоні є пошкодження обладнання на одному з об'єктів компанії.

Раніше стало відомо, що у Полтавському районі є влучання в обʼєкт енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, в ніч проти 8 травня Росія атакувала Україну крилатими ракетами та ударними дронами. Вибухи лунали у Харкові та Полтавській області, у Запоріжжі та в Івано-Франківській області, у Львівській області, у Києві.
 


Загрузка...