Фото дня: ракета встромилась у землю біля будинку на Київщині

Фото дня: ракета встромилась у землю біля будинку на Київщині

Росія продовжує завдавати удари по українських містах, використовуючи для цього різні засоби – від ударних безпілотників типу “Shahed" до ракет, котрі українці інколи знаходять на власних подвір’ях цілими. Зокрема саме таку ракету вдалося зафіксувати на подвір’ї прибудинкової території в Київській області.

Фотографію ракети показали в місцевих Telegram-каналах.

Зауважується, що кадр встиг зафіксувати Владислав Мусієнко. До фотографії залишили наступний допис:

"Дуже сильне фото… Київщина. Чоловік показує частину російської ракети, яка впала біля його будинку".

Саме такими є наслідки постійних обстрілів ворога. Ракети, котрі не долітають та не б'ють по "запланованих цілях Росії", знаходять зокрема і біля житлових будинків українців.

Варто нагадати, що нещодавно, а саме в ніч на вівторок, 23 квітня, Росія вчергове атакувала Україну, застосувавши для цього дрони "Shahed". Тоді столиці вдалося відбитись засобами протиповітряної оборони.

Ще раніше Росія атакувала Київ, внаслідок чого руйнування фіксували в 4 районах області. Пошкодження в Київській області зазнали два багатоквартирні та 47 приватних будинки, 12 транспортних засобів. Тоді також було травмовано четверо людей.

Росія продовжує завдавати удари по українських містах, обираючи в ролі цілей житлову чи критичну інфраструктуру. Зокрема, варто згадати, як лише вчора, 25 квітня, ворог вдарив "Іскандером-К" по Смілі Черкаської області – тоді руйнування отримали 47 приватних будинків, пошкодження фіксували також на об'єкті критичної інфраструктури.



Загрузка...