"Мені достатньо": травесті-діва Монро зізналася, скільки заробляє під час війни

"Мені достатньо": травесті-діва Монро зізналася, скільки заробляє під час війни

Українська блогерка, травесті-діва Монро, яка нещодавно відповіла, чи були у неї стосунки з нардепом, зізналася, скільки витрачає та заробляє під час війни. Інтернет-зірка розповіла, що її доходи значно зменшилися.

В інтерв'ю Oboz.ua травесті-діва згадала, що до повномасштабного вторгнення проводила корпоративи та активно вела сторінки у соцмережах. Наразі зірка отримує менше пропозицій про співпрацю. За словами Монро, основний дохід їй приносить YouTube-канал. Блогерка вказала, що зараз її заробітки незначні, але їй вистачає:

З початку повномасштабної війни основним моїм заробітком став YouTube-канал. Я рада, що вісім років тому почала активно публіковувати відео. І, до речі, спочатку заробляла на місяць доларів 20. А на 100 доларів вийшла, мабуть, років через чотири. Це розповідаю для того, щоб пояснити, що одразу стільки, як хтось мріє, не заробиш. А нині мені вистачає заробітку в Інтернеті на комуналку, на моїх кицьок, на себе і на якісь маленькі радощі. Це невеликий дохід, але все відносно – мені достатньо.

Водночас знаменитість наголосила, що вести особистий блог лише здається легкою роботою, але насправді це не так. Вона розповіла, що потрібно постійно знімати якісний контент, та при цьому дотримуватися правил соцмереж. У неї це займає багато часу та енергії.

Крім того, Монро здивована тим, що держава не співпрацює з нею, навіть попри те, що вона залишилася в Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Що відомо про Монро

Монро – відома телеведуча, акторка, співачка, блогерка та відома українська шоувумен. Вона стала першою, хто ввів в загальноукраїнську термінологію поняття "травесті-діва". А також перша серед артистів, яка відкрито зізналися про свою трансгендерність.

Нещодавно зірка відсвяткувала своє 46-річчя. Наразі блогерка пропагує здоровий спосіб життя та активно висловлює свою проукраїнську позицію.



Загрузка...