Медведєв звинуватив Макрона в причетності до теракту в "Крокусі"

Медведєв звинуватив Макрона в причетності до теракту в "Крокусі"

Скандально відомий експрезидент РФ Дмитро Медведєв назвав президента Франції Еммануеля Макрона "поплічником" організаторів теракту в "Крокус Сіті Холі" 22 березня.

На думку Медведєва, терористичне угруповання ІДІЛ нібито було лише інформаційним прикриттям для організаторів теракту і погодилося взяти на себе відповідальність тільки для того, щоб пропіаритися.

"А ось справжні організатори поки що ховаються в тіні ІД. Такий задум. Але вже перша інформація, опублікована з телефонів найманих виродків, недвозначно свідчить про національну приналежність організаторів. (...) Це офіційні особи нацистської України", - пише Медведєв у своєму Телеграмі, вказуючи в якості "доказу" безпідставне твердження, що терористи нібито планували виїхати в Україну.

Однак провину за прогавлений російськими спецслужбами теракт Медведєв покладає не тільки на українське керівництво, а й на західних лідерів. Їх експрезидент РФ називає "міжнародними спонсорами терористів".

"До них належать вищі посадові особи країн НАТО. Вони різні. Та хоч той самий Макрон. Його риторика, його дії, а головне - його санкції на таємні операції з бандерівським режимом цілком можуть бути кваліфіковані як пособництво теракту 22 березня. (...) Очевидно, що Макрон і низка інших західних керівників - спонсори цього жахливого теракту", - стверджує Медведєв.

Насамкінець колишній президент РФ заявив, що відтепер західні лідери вже "не просто вороги Росії", і запевнив, що їм уже "не прикритися імунітетами".



Загрузка...