Секрет досвідчених господинь! Як із моркви приготувати смачний паштет

Секрет досвідчених господинь! Як із моркви приготувати смачний паштет

Що можна приготувати безпосередньо з моркви? На перший погляд може здатися, що в кулінарії це не самостійний інгредієнт, придатний лише для приготування соку. Але насправді, крім салатів, супів, різних рагу та запіканок, можна приготувати чудовий паштет, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • 1 морква;
  • 1 салатна цибуля (червоного кольору);
  • 100 гр сиру плавленого;
  • кінза, сіль, спеції, часник – за смаком;
  • 1 ст. л. майонезу;
  • оливкова олія.

Як готувати

Попередньо моркву потрібно помити та відварити, а по готовності почистити.

Далі ріжемо її, як зручно, і подрібнюємо блендером.

Сиру цибулю потрібно різати півкільцями або кубиками, обсмажити на сковороді, після чого перемішати з морквою.

Наступними до овочів відправляють сир, часник і майонез, сіль та подрібнену зелень, спеції. Все добре подрібнюють і перемішують.

Паштет відмінно поєднується з грінками або тостами та свіжою зеленню.

Зберігається заготівля недовго, тому багато готувати її не слід.

Смачного!

Джерело: patrioty.org.ua



Загрузка...