Камерон Діаз вдруге стала мамою, залишивши у фанатів багато запитань

Камерон Діаз вдруге стала мамою, залишивши у фанатів багато запитань

У світі голлівудських зірок відбулося ще одне несподіване поповнення. Камерон Діаз таємно вдруге стала мамою.

51-річна акторка, яка здивувала світ своєю радісною звісткою, вирішила не вдається у подробиці, залишаючи багато питань серед своїх шанувальників. У своєму інстаграмі Камерон Діаз підтвердила народження ще одного сина в їхній родині. Зірка також розкрила неабияке ім'я для свого малюка – Кардинал Мадден.

Хоча акторка не вдавалася в деталі, вона зробила це надзвичайно миле: допис ілюстровано малюнком, який її 4-річна донька Реддікс створила. На картині були зображені троянда, хлопчик та напис "маленька пташка мені нашепотіла".

Зазначимо, що Камерон Діаз серйозно ставиться до питання конфіденційності своєї сім'ї. Вона зазначила, що не планує ділитися фотографіями своїх дітей. І що все це для їхньої безпеки та приватності.

Новина про народження другої дитини стала сюрпризом для шанувальників, оскільки ніхто не знав про вагітність акторки. Її останні пости в інстаграмі не вказували на будь-які ознаки вагітності. Це породило різні припущення, включаючи можливість сурогатного материнства або усиновлення.

Загадкова акторка не збирається розголошувати докладні подробиці, що залишає цю історію ще більш загадковою для шанувальників. Це друга дитина для Камерон, яка вже народила першу у 2020 році. Батьком обох дітей акторки є учасник гурту Good Charlotte, Бенджі Меденном, з яким вони одружені з 2015 року.



Загрузка...