Чотири продукти, які допоможуть відновити організм після зими

Чотири продукти, які допоможуть відновити організм після зими

Після зими організм потребує вітамінів, щоб захищати нас від застуди та інших неприємностей. Тому вітамінно-мінеральні запаси швидко виснажуються.

З цієї причини до весни багато хто стає виснаженим. Це відбивається на зовнішності, здоров'ї, самопочутті, тонусі, пише pixelinform.

Які продукти допоможуть відновити організм після зими

Броколі

Цей продукт має бути у списку найпершим: з його допомогою можна суттєво допомогти організму відновитись. Броколі не лише корисний продукт, а й відмінний варіант легкої їжі, зазначають експерти. Вживати овоч варто 3-4 рази на тиждень.

Оливкова олія

Можна щоранку починати з ложки якісної нерафінованої оливкової олії. Ця звичка допоможе організму наповнитися енергією та поживними речовинами.

Обліпиховий морс

По можливості готувати його слід із мінімальним використанням цукру: у такому разі користь буде просто феноменальна. Обліпиховий морс – це просто одне з найцінніших джерел антиоксидантів та вітамінів.

Морська капуста

Це не лише цінне джерело йоду, а й загалом якісний продукт, що надає позитивний вплив на організм. Купувати краще сушену морську капусту – у маринованій практично немає цінності.



Загрузка...