ЗСУ вдарили по 15 районах зосередження окупантів - ранкове зведення Генштабу

ЗСУ вдарили по 15 районах зосередження окупантів - ранкове зведення Генштабу

Протягом доби авіація Сил оборони України завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки російський окупаційних військ.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох районах зосередження особового складу, засобу протиповітряної оборони і чотирьох об'єктах окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту", - сказав Генштаб.

Протягом минулої доби відбулося 69 бойових зіткнень.

Росіяни завдали 88 ракетних і 143 авіаційних удари, здійснили 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільних.

На Куп'янському напрямку ворог провалив три штурми позицій Сил оборони у районах Синьківки, Табаївки і Берестового Харківської області.

На Лиманському відбили сім атак окупантів у районах Білогорівки Луганської області і Спірного на Донеччині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

Бахмутський: відбили п'ять атак ворога у районах Іванівського, Андріївки і Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 10 атак ворога у районах Бердичів, Тоненького, Первомайського і Невельського.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони стримують ворога у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного та Урожайного, де росіяни, за підтримки авіації, 28 разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти 10 разів, за підтримки авіації, атакували у районах Старомайорського, південніше Новодарівки Донецької області і біля Роботиного на Запоріжжі.

Херсонський: ворог здійснив два штурми позицій українських військ.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...