Путін відреагував на прорив кордону Росії

Путін відреагував на прорив кордону Росії

Державний кордон РФ атакували диверсійні групи до 300 осіб, зокрема іноземні найманці, стверджує очільник Кремля.


Президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю російським ЗМІ прокоментував прорив бійців легіону Свобода Росії, Російського добровольчого корпусу та Сибірського батальйону в Бєлгородську та Курську області РФ.
 
"Ось на лінії державного кордону противник намагався атакувати, перш за все, диверсійними групами - ось остання доповідь Генерального штабу - десь до 300 осіб, зокрема за участю іноземних найманців", - сказав очільник Кремля.
 
За словами Путіна, мета атак на російські об’єкти в регіонах зі сторони України - "завадити голосуванню на президентських виборах".

"Але тим не менше головна мета, я в цьому не сумніваюся, полягає в тому, щоб якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то хоча б якось перешкодити нормальному процесу волевиявлення громадян", - заявив президент країни-агресора.
 
Путін також додав, що, з іншого боку, такі атаки відбуваються начебто "на тлі невдач України на лінії зіткнення" і розраховані на "інформаційний ефект".
 
Нагадаємо, 12 березня російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ. У прориві кордону РФ брали участь Легіон Свобода Росії, Російський добровольчий корпус та добровольці Сибірського батальйону.

Згодом Легіон Свобода Росії заявив, що населений пункт Тьоткіно в Курській області РФ також перейшов під контроль добровольців.

Повідомлялося, що російські добровольці, які зайшли на територію Бєлгородської та Курської областей Росії, контролюють територію в понад 40 кв. км.



Загрузка...