На Волині жінка вигадала "лайфхак" зі спасіння ухилянтів: що з цього вийшло

На Волині жінка вигадала "лайфхак" зі спасіння ухилянтів: що з цього вийшло

На Волині чоловік, разом зі спільником допомагали тим, хто хотів втекти від мобілізації – вони підшукували багатодітних жінок, які за гроші вписували ухилянтів у метрики своїх дітей, одна з таких жінок постала перед судом поки що як свідок.

Про це повідомляє ТРК Аверс.

Одинока мати змогла заробити на цій схемі дев'ять разів, по справі вона проходила як свідок, а от "чоловіком-підприємцем" зацікавилися правоохоронні органи.

Алла, багатодітна мати циганського походження, з дев'ятьма дітьми на руках, стверджує, що її діти народилися від різних батьків. Однак, за її словами, контакти з цими чоловіками були дуже давно, і вона не пам'ятає конкретних імен та обставин знайомства.

Жінка заявила, що побоювалася за колишніх партнерів, бо їх можуть мобілізувати на фронт, тож вирішила офіційно записати їх у метриках своїх дітей. Про це вона розповіла у залі суду та навіть запропонувала провести ДНК-тести, щоб підтвердити батьківство кожного.

Суд заслухав свідчення декількох людей, зокрема близьких родичів Алли, які підтвердили її слова. Багатодітна мати категорично заперечує, що знайома з підозрюваним і стверджує, що ніколи його не бачила.

"Я нічого не хочу говорити. Міліціонер сьогодні мене привіз і сказав, що мені треба свідчити, бо мене викликають. Я не знала, що там написано....я його ніколи не бачила", - сказала мати дев'ятьох дітей.

Слідство у справі триває.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...