Задонатив перед останнім боєм: завдяки допомозі Героя ізмаїльські волонтери простерилізували ще кілька безхатніх тварин

Задонатив перед останнім боєм: завдяки допомозі Героя ізмаїльські волонтери простерилізували ще кілька безхатніх тварин

Ще трьох кішок простерилізували ізмаїльські волонтери за рахунок коштів, які напередодні свого останнього бою перерахував їм Герой з Ізмаїла Олексій Гайсюк. Про це зоозахисники розповіли у своїй групі в Фейсбук.

Нагадаємо, що військовий протягом трьох місяців допомагав волонтерам коштами. Іноді його внесок виявлявся більшим, ніж увесь збір. Останній раз Олексій перерахував гроші 23 серпня. А 24-го Герой загинув.

«Олексія немає вже більше місяця, а ми досі стерилізуємо тварин завдяки його допомозі», – написали волонтери.

Олексій Гайсюк народився в Ізмаїлі. Вчився в школі №11, отримавши освіту, почав працювати – спочатку на невеличких будмайданчиках, де завжди є потреба в працьовитих руках, потім – у комунальному підприємстві, з часом – у великому магазині будматеріалів.

Олексій був відкритою та щирою людиною, допомагав усім, хто потребував підтримки.  Може робив це тому, що сам був старшою дитиною в родині та дуже турботливим сином та братом.

У вільний час віддавав займався розведенням голубів. А ще дуже любив риболовлю.

Після повномасштабного вторгнення агресора Олексій Гайсюк пішов захищати рідну землю. Бив ворога на Бахмутському та Торецькому напрямках. Був відзначений відзнакою командира 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу «За службу».

24 серпня солдат механізованого відділення мехбатальйону Олексій Іванович Гайсюк, відстоюючи незалежність України, віддав найдорожче, що є у людини, – власне життя, але добрі справи Героя живуть.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...