Після нічного обстрілу ізмаїльці розшукують своїх кішок та собак

Після нічного обстрілу ізмаїльці розшукують своїх кішок та собак

Під час нічного обстрілу Ізмаїла з пошкоджених будинків вибігали не тільки люди. Перелякані гучними вибухами світ за очі бігли їхні тварини. Зараз в соціальних мережах кілька людей розшукують своїх чотирилапих друзів, сподіваючись, що тим все ж вдалося врятуватися від вогню.

«Я вибігав в чому був, не встиг абсолютно нічого забрати. Я дуже надіюсь, що мій кіт встиг вибігти з квартири до того, як вона згоріла», – пише молодий ізмаїлець.

Хлопець просить тих, у кого є можливість, прийти на місце згорілого будинку на Топольній і спробувати пошукати кота. Сам він зараз цього зробити не може. Кота звати Марік, його фото ми надаємо нижче.

А в жительки Ізмаїла Анастасії Максимової під час обстрілу загубився собака. Пса звати Джеррі, він досить великий, коричневого кольору з блакитними очима. На шиї в пса нашийник з медальйоном, на якому вказані контакти господарів. Дзвінка від тих, хто десь побачить собаку, чекають за номером 097-026-75-15.

Ще одну собачку – шпіца Віллу – почали розшукувати одразу після обстрілу. Вілла вибігла на вулицю в момент прильоту, нашийника на ній не було. Господарі дуже переймалися, що їхня улюблениця могла постраждати чи загубитися. Але, на щастя, ця історія закінчилася добре. Віллу на сусідній вулиці знайшов під власним парканом чоловік, який неодноразово бачив її на прогулянці з господарями. Налякану тварину він приніс за адресою проживання.  

А на одному з підприємств біля стадіону сьогодні навпаки виявили чужого собаку. Це маленький рудий хлопчик. Він дуже наляканий, але контактний. Якщо ви впізнали песика, телефонуйте за номером 067-904-78-53.

Ще одного малого, чи малу, знайшли вранці в парку в районі вулиці Семінарської. Підозрюють, що собачка теж могла злякатися та втекти. Зв’язатися з тими, хто її знайшов, можна за номером 067-925-15-45.

Якщо ви бачили яку-небудь з тварин, яких зараз шукають, або знаєте господарів знайд, зв’яжіться, будь ласка, з редакцією інформаційної агенції «Юг.Today» або з зооволонтерами ОО «Котопес» чи ZooIzmail.

Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...