В Ізмаїлі п’ять бригад екстреної медичної допомоги брали участь у рятуванні людей після дронової атаки

В Ізмаїлі п’ять бригад екстреної медичної допомоги брали участь у рятуванні людей після дронової атаки

П’ять бригад Ізмаїльської станції Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф сьогодні вночі брали участь у ліквідації наслідків ворожої атаки на місто Ізмаїл. Про це повідомили у пресслужбі, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Після повідомлення про надзвичайну ситуацію на місце одразу прибула бригада медицини катастроф та бригади ЕМД. Дії всіх медиків на місці координувала завідувачка Ізмаїльської станції Оксана Паліга. Вона також брала участь у допомозі постраждалим та в роботі міського оперативного штабу.

Як повідомлялось в Офісі Генерального прокурора раніше, внаслідок ворожого обстрілу Ізмаїла загинуло 3 людей, ще було 14 поранено.

Сімох жінок від 19 до 76 років та одного чоловіка 52 років було госпіталізовано до лікарні. Ще двоє постраждалих відмовились від госпіталізації — їм була надана допомога на місці. На жаль, троє людей — 65-річна жінка, 90-річна жінка та 73-річний чоловік — загинули на місці до прибуття медиків.

«Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним загиблих. Також висловлюємо колегам з Ізмаїла свою підтримку та повагу за професійні оперативні дії та порятунок людей», – пишуть у Центрі Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

На місці подій працювали бригади:

№501 (лікар Сергій Манякін, фельдшер Людмила Сухорукова, водій Валерій Баліка),

№502 (лікар медицини катастроф: фельдшери Геннадій Бондаренко та Анатолій Кірвас, водій Георгій Станчу),

№503 (фельдшер Ольга Москалюк та водій Олександр Боженко),

№506 (фельдшер Тетяна Холостенко та водій Пилип Паску),

№507 (фельдшер Віталій Янцос та водій Євген Федьорка).

Підготувала Амєлія МИЙНОВА

Джерело: «Юг.Today»



Загрузка...