ВЕРИФІКАЦІЯ СВІДОЦТВ МОРСЬКИХ ЦЕНТРІВ: ЯК ПЕРЕВІРИТИ І ЯК ЗАПОВНИТИ

ВЕРИФІКАЦІЯ СВІДОЦТВ МОРСЬКИХ ЦЕНТРІВ: ЯК ПЕРЕВІРИТИ І ЯК ЗАПОВНИТИ

В Адміністрації судноплавства пояснили морякам, що їм потрібно зробити для верифікації свідоцтв, які видали навчально-тренажерні заклади, пише Seafarers Journal.

Механізм перевірки наступний:

необхідно перейти за посиланням vrf.marad.gov.ua;
у полі "Типи документів" потрібно вибрати "Свідоцтво УТЦ", потім ввести номер свідоцтва та дату його видачі, потім натиснути "Зробити запит".
Якщо відомості про свідоцтво УТЦ є в Адміністрації судноплавства, тоді перед моряком з'явиться результат верифікації у вигляді .pdf.

Якщо відомості про свідоцтво відсутні в Адміністрації судноплавства, тоді необхідно заповнити форму для верифікації.

Як уточнили в АС, найпоширенішою помилкою під час заповнення форми для верифікації є неправильно заповнені відомості про дату народження власника свідоцтва або дату видачі свідоцтва.

Необхідно уважно перевіряти інформацію перед надсиланням запиту.

Також причиною відмови часто є відсутність інформації від навчально-тренажерних закладів про свідоцтво, яке вам видають. Якщо причина в цьому, то раджу звернутися до відповідного НТЗ з проханням про надання інформації про ваш документ до Адміністрації судноплавства.

За даними АС, списки НТЦ, які не надали жодної інформації (або надали частково) до Адміністрації судноплавства доступні за ПОСИЛАННЯМ.

Джерело: www.seafarersjournal.com

 

 



Загрузка...