АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ
19 квітня 2024 року начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів апаратну нараду.
На нараді заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной доповіла про ситуацію щодо кадрового забезпечення і фінансування медичного закладу “Комунальна установа Ізмаїльська станція швидкої та невідкладної медичної допомоги”. Були визначені проблемні питання, зокрема про скорочення деяких посад, які є вкрай необхідні для належного функціонування закладу. Також було вказано, що заклади забезпечені медикаментами та розхідними матеріалами на 99%.
Окремо було відзначено проблему з постачанням медичного кисню. Заправка кисню відбувається в м. Одеса, що призводить до перебоїв у наданні екстреної медичної допомоги місцевому населенню. Через постійні перешкоди у постачанні цього життєво важливого ресурсу розглядається варіант відкритття кисневої станції на території Ізмаїлького району. Також розглядається створення регіонального реабілітаційного центру з паліативним відділенням на базі КНП “ДОЛ” ООР. Цей центр буде надавати лікування, реабілітацію та соціальну адаптацію для бійців, громадян та хворих, включаючи інсультних та інфарктних пацієнтів.
Про роботу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України доповіла в. о. керівника апарату Ізмаїльської районної державної адміністрації Світлана Тіткова. Було зазаначено, що на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України було розглянуто низку питань: проведено виступи міжнародних гостей на засіданні Конгресу; у рамках форуму “Життя регіонів в умовах війни” обговорювалися такі питання:
Європейська інтеграція України та її регіонів.
Політика безпеки.
Підтримка ЗСУ та політика Героїв.
Інфраструктурна політика.
Гуманітарна політика.
Питання “Доброго врядування”.
В результаті форуму сформовано спільну візію щодо шляхів вирішення нагальних проблем.
Начальник відділу фінансів Ізмаїльської районної державної адміністрації Олеся Запорощенко доповіла про те, що виконання доходної частини бюджетів територіальних громад Ізмаїльського району за І квартал 2024 р. по загальному фонду склало 101% до плану місяців. Перевиконання доходів спостерігається по усіх громадах, крім Суворовської селищної ради. Проте деякі територіальни громади стикаються з проблемами, такими як недоплата єдиного податку, невиконання податкових зобов’язань фізичними особами та інші. Незважаючи на це, робота з наповнення бюджетів продовжується, і відбувається постійна взаємодія між органами влади та платниками податків.
Родіон Абашев зазначив, що ПДФО з області буде сплачуватися в Ізмаїльський район та спрямоване на заходи з охорони здоров’я. Також голова Ізмаїльскої РДА додав, що Вилківська громада активно готується до відкриття баз відпочинку.
Також на нараді заслухали інформацію про організацію роботи з документами в Ізмаїльській РДА, інформацію про документи, підготовлені структурними підрозділами у березні 2024 р. та інформацію про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації.
За результатами наради Родіон Абашев надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації.


Загрузка...