Спортивний тиждень в Ізмаїлі: вперед, юні та талановиті!

Спортивний тиждень в Ізмаїлі: вперед, юні та талановиті!

Минулий тиждень завершився для дітей Ізмаїла низкою спортивних заходів, які відбулись в різних локаціях міста.
Так, у спорткомплексі «Виставка» в борцовській залі відбувся чемпіонат міста з вільної боротьби (головний суддя – Микола Славов), учасників якого привітав заступник міського голови Сергій Лузанов.

Борцовська зала міського Палацу спорту зібрала учасників чемпіонату міста з карате-до (головний суддя – Володимир Медведєв), яким побажала успіхів очільниця відділу фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради Тетяна Морій.

А в осередку настільного тенісу на вул.Кафедральній в двобоях зустрілись учасники чемпіонату Одеської області з настільного тенісу (головний суддя – Ольга Петренко) – юні тенісисти з м.Одеси, с. Холмського (Арцизська ДЮСШ) та Ізмаїла (вихованці відділення настільного тенісу Ізмаїльської ДЮСШ).

Заступник міського голови Сергій Лузанов, який звернувся до спортсменів, тренерів та вболівальників, відмітив, що спортивне життя, що не зупиняється в Ізмаїлі навіть в умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти України, стало можливим завдяки мужності та героїзму Сил безпеки та оборони України, які захищають право українського народу на вільне, мирне та незалежне майбутнє.

Спортивні змагання завершились урочистим нагородженням з врученням дипломів та медалей.
…В час, коли наші Захисники та Захисниці захищають собою Україну від російської навали, кожен спортивний успіх, кожний спортивний захід є свідченням незламності українського народу, який попри все рухається до Перемоги.
Разом Переможемо!
Слава Україні!


Загрузка...