Військовий з міста Ізмаїл, який отримав складні поранення очей та обличчя, потребує допомоги(фото)

Військовий з міста Ізмаїл, який отримав складні поранення очей та обличчя, потребує допомоги(фото)

19 березня мешканець міста Ізмаїл, солдат Віктор Морозан знаходився на бойовій позиції на Донецькому напрямку. У його місцерозташування влучив РПГ-снаряд. Військовий отримав осколкові поранення, опіки обличчя та очей. Чоловіку необхідне довготривале лікування та реабілітація. Родина захисника відкрила збір коштів на його підтримку, передає Бессарабія.UA.

Дружина військового Ірина розповіла, що він був мобілізований у травні 2023 року. Весь цей час виконував завдання на лінії  фронту.

Тиждень тому на позиції Віктор постраждав від ворожого снаряду. Він знаходився за бетонною стіною, яку розірвало на дрібні камінці. Усі уламки полетіли на захисника, він встиг лише прикрити лице руками. Внаслідок удару в нього забої, складні осколкові поранення обличчя, опіки. Також уламки потрапили в очі, опік отримала рогівка правого ока.

Віктор отримує безоплатну необхідну допомогу у медичному закладі міста Дніпро, поруч із ним знаходиться дружина, вдома на нього чекає 11-річний син.

«Лікарі кожного дня видаляють по 6-8 уламків з очей, вони дуже глибоко потрапили. Також мають видалити уламки і з обличчя. Після того, як стан стабілізується, будуть робити обстеження та давати рекомендації щодо операції. Віктор на праве око не бачить зовсім, на ліве лише 20 відсотків», – пояснила Ірина Морозан.

Надалі військовому необхідна буде кваліфікована допомога психолога та реабілітолога. Сума витрат та умови фінансування залежать від подальшого обстеження.

Бессарабія.UA звертається до небайдужих надати посильну допомогу та підтримати родину Морозан у складний період.

Реквізити для надання допомоги:

Мonobank 5375 4141 2814 6353 (Ірина Морозан)

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...